Интернет
Хостинг
Мрежи
Допълнителни услуги
Общи изисквания по ЗЕС
Общи Условия
Интерфейси за достъп
Статистика за качеството
Информация по чл.72 ал.2 ЗЕС
 
Начало Контакти

В днешните динамични дни, едно от нещата които можем да твърдим с известна убеденост е, че глобаният бизнес климат ще остане буреносен. Социални, политически и икономически фактори ще допринесат за изграждането на нови бизнес практики в търсене на максимална възвращаемост на инвестициите в хора и работен капитал. Организациите ще се ориентират към мрежи, в които компютрите и комуникациите ще бъдат обединени и ще имат все по-значима роля, а информационната система ще стане основна среда за нови приложения.

Дори в момента, мрежовите технологии се развиват бързо - 10 гигабитови мрежи, Виртуални Мрежи (VLAN), глас през интернет протокол (VoIP), мултимедийни протоколи, високоскоростни кабелни магистрали и нови технологии в широколентовия кабелен и безжичен достъп. Потребността от високи скорости расте бързо. Масовото навлизане на Интернет услугите и откриването на възможности за отдалечен достъп до корпоративната мрежа имат драматичен ефект върху трафика и правят дългосрочното му предвиждане почити невъзможно.

Докато очакванията са, че бизнес климатът и потребността от високоскоростни връзки ще останат непредвидими и за в бъдеще, стратегията за изграждане на кабелна инфраструктура е ясна. Бъдещите мрежи трябва да бъдат способни да пренасят мултимедиен трафик, да са с богати възможности за разширение, да имат висока устойчивост на повреди и най-вече - да бъдат сигурни. Корпоративната мрежа е един от най-важните компоненти на успешния бизнес. Лошата производителност и чести повреди на мрежата, могат да имат катастрофален ефект върху съвременните компании.

иКънект ООД има опит в изграждането на структурни кабелни системи (СКС), безжични мрежи от всякакъв тип, както и поддръжка на корпоративни компютърни мрежи. Доверете ни се, и ние ще направим така, че да забравите за съществуването на вашата компютърна мрежа, защото тя просто ще работи. Ние можем да проектираме, изградим, сертифицираме и дадем гаранция за вашата структурна кабелна система, можем да планираме и предложим оптимален вариант за фирмената мрежа и нейната сигурност както и за възможностите за отдалечен достъп и управление. Така че, ако наистина искате бизнесът ви да върви гладко и да не се притеснявате за проблеми с комуникациите - свържете се с нас - ние ще работим за вас.

 

© copyright 2015 iConnect Ltd.