Интернет
Хостинг
Мрежи
Допълнителни услуги
Общи изисквания по ЗЕС
Общи Условия
Интерфейси за достъп
Статистика за качеството
Информация по чл.72 ал.2 ЗЕС
 
Начало Контакти

Интернет достъпът предлаган от iConnect се базира на пренос на данни чрез технологията Ethernet. За да получаваре услугата, ние ще изградим връзка до вас, чрез която ще свържем директно LAN картата на вашия компютър към нашата мрежа за пренос на данни. Опорната мрежа на iConnect е изградена с оптични кабели на територията на град Пазарджик и радио-релейни системи за пренос до отдалечените населени места. Абонатната мержа, независимо от населеното място, се изгражда на базата на медни кабели тип FTP/SFTP до компютъра на клиента. Благодарение на висококачествените кабели и активни устройства, както и на 24 часовото наблюдение на мрежата, ние осигуряваме бърз и надежден достъп до Интернет. За да гарантираме вашата сигурност, връзката до Интернет се осъществява посредством PPPoE протокол на база име и парола.

Преди да поръчате услугата, моля запознайте се със общите условия от ТУК


За гр. Пазарджик
Име на услугата 
Скорост Интернет
Месечна цена
Месечна цена с договор 1 г
FA30
30Mbps
15 лв.
13 лв.
FA50
50Mbps
20 лв.
15 лв.
FA80
80Mbps
25 лв.
18 лв.
FA200** 200Mbps 35 лв. 20 лв.
  Услуга FA200 се предлага само в районите с покритие на PON - попитайте в офиса.

За другите населени места
Име на
 услугата 
Скорост
Интернет
Месечна
цена
Месечна цена с договор
 1 г
IO20
20Mbps
15 лв.
няма
IO30
30Mbps
20 лв.
15 лв.
IO50
50Mbps
25 лв.
20 лв.

* Всички услуги са със изравнени входяща и изходяща (download / upload) скорости. Скоростите към/от Интернет и към/от локалната мрежа не са гарантирани! За всяка услуга се предоставя по един реален статичен IP адрес.

Посочените по-горе услуги са базови домашни услуги. За бизнес клиенти имащи специфични изисквания, ние от iConnet сме готови да разработим индивидуална услуга и да договорим всеки един неин параметър така, че тя да ви допадне максимално.

 

© copyright 2015 iConnect Ltd.